Werkwijze

Kennismaking

Wanneer uw zich aanmeld voor een van onze diensten, kom ik eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek beantwoord ik uw vragen en stel ik u tevens vragen over uw dier(en). Ook maak ik voor het eerst kennis met uw dieren. Vervolgens vullen we een vragenlijst in . Tenslotte krijgt u onze voorwaarden en een sleutelcontract.

Werkwijze hondenuitlaatservice

bus

Wanneer u besloten hebt van onze hondenuitlaatservice gebruik te maken, halen wij uw hond met onze bus op. Onze bus is volledig aangepast aan het vervoeren van dieren, hij is onder andere voorzien van benchen. De bus wordt wekelijks schoongemaakt en ontsmet. Uw hond wordt de eerste keer aan de lange lijn meegenomen zodat hij kan wennen. Zoals u weet is Gorredijk omringd door bossen. Wij laten hem dan ook in een bosrijke omgeving afgewisseld met open velden uit zodat hij heerlijk kan rennen en spelen. Na de wandeling brengen wij uw hond handdoekdroog thuis.

Werkwijze huisdierenzorg

kat

Iedere dag kom ik langs om uw huisdier eten, water en persoonlijke aandacht te geven. Tevens verschoon ik de kattenbak/kooi zo vaak als nodig (minimaal eens per week). Uitwerpselen etc. verwijder ik voor zover mogelijk dagelijks.

Verder doe ik (in overleg met u) nog een aantal andere niet direct gerelateerde werkzaamheden:
Ik sorteer de post en leg het op een onopvallende plaats.
Ik geef uw planten water op de dagen dat uw wilt.
In overleg met u doe ik enkele boodschappen voor u.

De kilometerprijs word berekent vanaf mijn adres tot de bestemming en terug.

24.05.2008. 10:35