Even voorstellen

null

Over mijzelf

anita stoker

Mijn naam is Anita Stoker. Ik ben 49 jaar en woon in Gorredijk. Ik ben getrouwd met Hessel en heb 2 kinderen. Van jongs af aan ben ik als het ware met en tussen de dieren opgevoed. Mijn ouders hielden altijd schapen, kalveren, kippen, varkens honden en katten en ik hielp ze vaak met de verzorging van de dieren. Toen ik 10 werd verhuisden wij naar een woonboederij waar we nog meer ruimte hadden voor dieren. Ik kreeg toen zelf een hond, konijnen, cavia's en kalveren die ik geheel zelf verzorgde. Ik hielp mijn ouders ook met de verzorging van hun honden, katten, vogels en vissen.
Toen ik samen ging wonen met mijn man, namen we konijnen en 2 perzen (katten). Later kregen we onze 2 honden die ook op de foto staan.Nu hebben we een hond en een kat Ik heb mijn hond twee jaar getraind op een hondenschool waar ik veel geleerd heb over het correct omgaan met honden.
Ik heb de opleiding hondenuitlaatservice bij Martin Gaus volgd.En heb mijn diploma .Ook heb ik een dierenehbo diploma gevolgd via de dierenbescherming. Mijn interesse en liefde voor dieren die ik van jongs af aan had, hebben mij doen besluiten te starten met Lady's Huisdierenhulp.

Over Lady's Huisdierenhulp

uitlaten

Woont u in Gorredijk of omgeving dan nemen wij uw hond graag mee om een uur te spelen of te ravotten in het bos. Daarna brengen wij hem moe en voldaan weer thuis. Ook nemen wij graag de zorg voor uw huisdier over als u niet in staat bent dit zelf te doen .

Lady's huisdierenhulp staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als eenmanszaak onder nummer: 01130482